Suveigatsus

veebruar 12, 2015

 

Täna on just õige päev tunda suveigatsust. Ja ümiseda Maarja "Kuldset põldu", mis mul terve selle sessiooni ajal peas helises. Ning kuna ma olen viis kuud pausi teinud blogipostitustega, siis võin ju vabalt 35 pilti siia panna ka :) Minu suvelemmikud! Oli imeliselt soe õhtu, igas mõttes. Ja kindlasti tuleb sel paaril minu kaameraga peatselt ka uus kohting ja ehk kohtun veel isegi Calitosega uuesti. Meie eelmise kohtumise ajal oli Calitos otsimas uut peremeest, seega oli kohtumine ka pisut nukker aga siiani on ta õnneks veel vana juures, seega on võimalus.
Vaatamata pikale vahele ei ole ma pildistamist nurka visanud ja ei plaani seda teha ka, niiet kui keegi soovib, siis ka praeguse ilmaga saab õues ilusaid pilte. Või teie kodus või kusiganes, milles kokku lepime :) Seda kas, kuidas ja millal ma stuudios pilti tahaks teha, kaalun ma ikka veel hetkel oma peas aga mõtted on juba õige pisut selgemad.

Vaata lisaks

0 kommentaari