Minu päev

mai 17, 2012

Pühapäeval oli emadepäev.

Ma olen juba 5 aastat ema olnud aga esimest korda pistsin selle sündmuse puhul tönnima, sest esimest korda tegi mu suurem poiss mulle täiesti ise kaardi ja kirjutas täiesti ise sinna sisse. No ma saan aru, et see ei ole ilmselt mingi tönnimiskoht aga läks nii südamesse. Ja eriti armsaks tegi selle asjaolu, et ta ju ei suutnud pühapäevani oodata, vaid tuli reedel salapärase näoga mulle lasteaias vastu, ütles, et tal on mulle üllatus, suutis siiski koduni oodata ja kui seal siis see tikutopsisuurune kannatusevaru otsa lõppes, andis oma kaardi. See on kõige rohkem südamesse läinud kink üldse, mis ma siiani saanud olen :)
Pühapäeval, kui kolmest kõige suurem mees tööl oli, sain Mamma-Taadu abiga väikeste poiste käest veel tulpe ka ja pärast selle kõige suurema käest veel tulpe. Mis saaks  olla mõnusam kui olla nii ilusate lillede ja lemmikinimeste seltsis sel päeval :)

Vaata lisaks

0 kommentaari