Varajane jõulukink

november 04, 2011

Kui midagi tähtsat öelda pole, siis tuleks vist vait olla... aga no ma ei saa ju päriselt ka päris mitte midagi kirjutada...
Ma ei tea, kuidas teistel aga minul on raudpolt kindel, et kui midagi väga ootad, siis enamasti see kunagi nii ei lähe. Ja oi, kuidas seda kohtumist ma ootasin, sest miks ei oleks pidanud... vanad, maailma kõige lõbusamad sõbrad, imeline koht ja kihvtid riided ja ideed aga noh... kui nüüd kõik ausalt ära rääkida, siis tegelikult peaks olema selle postituse pealkiri vist et "Kui vahel kisub kiiva...".
Ma olen seda enne ka öelnud, et ma ei taha tegelikult olla kingitus oma piltidega. Sest ma kunagi ei tea, kes, kui palju ja kas üldse pärast rahul on. Seekord ma tegin erandi. Seda ei küsitud, vaid ma tahtsin ise nii ja no tore on, et ma nii otsustasin, sest kui üks asi peab vussi minema, siis ta ka läheb. Nüüd on kõige suurem kahju õnneks vaid kadunud aeg, mille ma luban heastada :) Lausa ebanormaalne, et kui sa mingil hetkel arvad, et seekord läheb just kõik kõige paremini, sest ma ju tunnen neid nii hästi, me oleme sõbrad ja meie lapsed on sõbrad ja üldse on nad ju vaat, et maailma kõige vahvamad inimesed, siis avastad lõpuks, et vot just neid kõige lähedasemaid ongi kõige raskem pildile püüda. Kummaline :)
Aga noh... kui normaalsed inimesed peidavad oma susserdused sahtlisse, siis mina ju ikka jagan teistega ka. Olen juba kord selline süüdimatu ja oma lemmikuid tahan ikka jagada :)

 Lapsed on alati nunnud aga vanematest järgnevad 2 on mu erilised lemmikud.
Igastahes oli mul  teiega, armsad sõbrad, väga vahva laupäev supermõnusa suvise ilmaga ja loodame siis kevade peale ;) Aitäh teile!

Vaata lisaks

1 kommentaari

  1. Selle lõbuse perekonna Homer Simpson ;)4. november 2011 23:06

    Eve, vussi minekust on asi kaugel...lõpetasime alles praegu slideshow, sest see oli üks loooong day...pildid on suurepärased...need ehivad juba tervet kodu...arvuti desktopil ja elutoa raamile on konkurents ääretult tihe :) suur suur aitähh Sulle...ühel päeval kadestavad kõik, et oleme kuulsa fotograafi pere parimad sõbrad...PS!ega Te ise kehvemad ei ole ;)

    VastaKustuta