Mu lemmikud...

september 04, 2011

Jajah, mu lemmikud on jälle siin blogis. Või siis õigem oleks öelda, mu vana lemmik koos oma tutika, mu uue lemmikuga :) Siin ta on - see, keda niiväga oodati ja kellest üks pikk postituski oli juunis... Jajah, tema seal kõhus. Käisin neil lihtsalt külas, üldse ilma igasuguse pildistamismõtteta, sest minu jaoks on teiste tutikad ikka midagi eriti püha ja puutumatut... ma kohe ei julge neid kuidagi sikutada ja sakutada ja kõige parem, kui nad jäävad pildile koos emaga, sest nii on õige ja terviklik. Imelik mõte, eks :)
Aga siin ta siis on, see väike isepäine vägilane, 2 nädala ja 3 päevane ja kes saabus täpselt sellisel tormisel õhtul nagu nimi ette nägi :)

Ja ema... tema on endiselt võrratult ilus :)
Ja see on üldse seekord minu kõigekõige lemmikum pilt mu lemmikutest :)
Mõnusat kasvamist teile, mu lemmikud!


Vaata lisaks

0 kommentaari