Pisike Preili

juuli 21, 2011

Kuna ma sellel juuli alguse nädalavahetusel juba sinna Ida kanti oma puhkuse käigus sattusin, siis juhtus nii, et mind kutsus külla ka ühe üsna Pisikese Preili ema. Seda Ema ma tean juba tegelikult natuke aega läbi ühise tuttava aga ega see siis minu pabinat ei vähendanud. Neil oli nimelt talvel üks üsna ebameeldiv pildistamiskogemus ja ma mitte kuidagi ei tahtnud neile pettumust valmistada. Ja lisaks see Ema nii armsasti koguaeg muretses, et vaatame, kas saame üldse siin kodus teha, meil pole siin midagi eriti, kuhu me ikka ennast sätime ja see poiss... ma ei tea, kas sellest poisist ka pilti saaks kuidagi.... No natuke ikka oli üht-teist seal hoovi peal, valisime sobiva garderoobi piigale ja naaaatuke saime poisist ka pilte. Mitte, et ta sellega nüüd nii üliväga nõus oleks olnud :)


Oi, kuidas mulle see pilt meeldib... üks on nii rahuliku ilmega ja teine... mitte nii väga :)

Oli väga armas pühapäev, aitäh oma ilusasse koju kutsumast!

Vaata lisaks

0 kommentaari