Jalutuskäik noore daamiga

juuli 16, 2011

Suvi on supermõnus. Ja supermõnus on, et nüüd on mul natukenegi aega oma hobiga tegelda, kuigi tahaks ju rohkem ja rohkem ja rohkem. Ja tahaks õppida rohkem ja rohkem... Aga küllap ükskord kui mu põnnid suuremad on, siis on mul aega maa ja ilm. Või no natuke ikka :)

Kuna ma ei oska ikka veel valida, siis tuleb jälle palju pilte. Tegelikult ma pole kindel, kas ma tahangi osata valida, sest need kõik meeldivad mulle ja ma pole kade jagamast, äkki kellelegi ikka ka veel meeldib :) Ja kes ei viitsi kerida pikalt allapoole... see saab ju alati valida endale mõne vähemate piltidega blogi, mida jälgida ;) 

Aga teema juurde asudes, siis mulle hakkab tunduma, et mu kaamera ette satuvadki ainult imeilusad inimesed. Ja mis viga pilti teha, kui selline suurepärane materjal nii looduse kui modelli näol olemas. Igastahes olen ma selle piiga emale südamest tänulik, et ta just mul lasi oma kaunist tütart jäädvustada :)

 Ja eriti armas oli, kui piiga ema mulle peale piltide kättesaamist teatas, et nemad on nüüd mu kindlad püsikliendid :) Aitäh teile!

Vaata lisaks

0 kommentaari