"Lugemine"

detsember 02, 2010

Detsembri esimese nädala pildistamise teemaks oli "Lugemine". Kui kõik ausalt ära rääkida, siis sain ma inspiratsiooni oma mehelt :P Ta ei loe küll seal just mu lemmikraamatuid nagu nt fotol olev ribadeks loetud "Rock`n`roll ja ridamaja" aga no ütleme, et jah, kaudne inspiratsioon tuli seekord temalt :P

Vaata lisaks

4 kommentaari

 1. Väga ilus pilt! Ja pildil olev raamat kuulub ka minu lemmikute hulka;)

  VastaKustuta
 2. tänud! see raamat, vaeseke, on mul nii ribadeks loetud. lihtsalt iga kord kui kätte võtan, leian ikka ja jälle midagi uut, mille üle naerda pugistada :)

  VastaKustuta
 3. Super-super-super raamat! Ja ilus pilt muidugi ka :)

  VastaKustuta
 4. Rocknrolljaridamaja on minu lemmik ka!!! Klaus ja Mona.. peakski üles otsima.

  VastaKustuta