Mulle meeldib...

august 21, 2010

Nagu öeldud, siis mulle meeldib hirrrmsasti pildistada. Ja mulle meeldib mu pere :) 1+1 kokku pannes, siis vaene minu pere, kes peab seda kõike taluma. No tegelikult sõbrad ka, aga nemad hakkavad ka juba harjuma. 
See siin on siis minu kallis kaasa, kes mulle, nagu antud pildilt näha, ilmselgelt väga meeldib :) 


Selle pildi tegi Krista Kõiv. Vot tema on ka mulle natuke nagu eeskujuks. Tema piltidel on kuidagi eriliselt mõnus soe emotsioon sees.
Ah et miks just see pilt siia blogisse niimoodi jah... ? Vot selle pildiga on selline lugu, et ma arvan, et Krista ise ka ei tea, kui hästi ta meid sellel pildil tabas :) Mõni vaataks kindlasti, et ah, mis silmad lahti sellisel hetkel, täitsa hukas pilt. No aga meil ongi ju nii... mina olengi ju selline mõnes mõttes isegi naiivne uneleja-unistaja aga härral, vastupidiselt, on silm koguaeg lahti, et olukord oleks kontrolli all. Kooooguaeg :) Jajah...isegi SELLISEL hetkel :)

Aga kui nüüd teema juurde tagasi pöörduda...et siis kuidas mina oma peret kaameraga kiusan... siis mis te mõtlete, et see on lihtne või :) Ok, vahel on helged momendid...nagu see siin nt:


Või siis need:

Aga enamasti mul nii hästi ei lähe :)


Et no kaua võib, eks :) 
Vahel haruharva on nad mul siiski üsna koostööaltid: 
Ja siis järgmisel hetkel...
No ja mis sa siis teed sellistega muud, kui pildistad :)

Vaata lisaks

0 kommentaari